Entrate   
  Enter

 

Cimermanova 2, 1260 Ljubljana.

T:  + 386 01 5491862  E:   info@mitax.si 

Naloži si brezplačen priročnik s koristnimi napotki za vitko linijo in boljše počutje 

 

 


 
 
 
    Bio Kokosovo olje   Bio kokosov sladkor
 
Deviško kokosovo olje

 
Čaj kanadskih indijancev


 
 
 
 Bio kokosova moka  Perfect Balance olje
   MegaFlax Proactive
 
Sijoča koža, lepota in recepti 

Bio kokosov čipsSirup Islandskega lišaja-LichenSirup Rožnega korena-Rhodiola Rosea
Domača masa za peko kokosih kroglic


OMEGA & MORE je v svetu priznana blagovna znamka  Že od leta 1998 se pod to znamko na lastnih plantažah proizvaja odlično kokosovo olje, ki se glede na svojo kvaliteto uvršča med najkvalitetnejša olja. Pod znamko Omega and More se proizvaja še kokosova voda, kokosov sladkor, kokosova moka, kokosov čips, Perfect Balance mešanica olj, MegaFlax Pro active in Canadian Essence-čaj kanadskih indijancev.   


Zeliščna čajna mešanica kanadskih Indijancev "Canadian Essence" razstruplja organizem in tako krepi vse obrambne sposobnosti organizma. Zgodba o medicinski sestri Renee Caisse in njenem čaju je bila objavljena v številnih knjigah in člankih.
Več..                                                                           

                                         

 

Kozmetični in prehrambeni izdelki laboratorijev Vegetal Progress so v največji možni meri iz ekološko pridobljenih sestavin in so namenjena dinamični in aktivni ženski. Podjetje Vegetal Progress je bilo prvo, ki je predstavilo tržišču popolnoma naravne in resnično učinkovite proizvode za čiščenje, zaščito in regeneracijo kože. Širok izbor čistih naravnih proizvodov je bil realiziran s strogo selekcijo tropskih rastlinskih surovin, ki vsebujejo naravne snovi z  neverjetno učinkovitostjo, ki jih naša koža popolnoma sprejema.

Proizvodi: Rožni koren, Islandski lišaj.Iz ljubezni do kokosa smo razvili lastno blagovna znamka LOVE for KOKOS, s katero želimo predstaviti vse pozitivne lastnosti proizvodov kokosove palme, kot vir zdravja in življenja. Pod znamko LOVE for KOKOS se proizvaja bio kokosov čips najvišje kvalitete.
NOVO v Sloveniji. MADAME COCOS domača masa za peko svežih kokosovih kroglic. Krogljice pripravljene iz okusnih sestavin, kjer kraljujeta kralj in kraljica kokos. Hrustljava skorjica se kar stopi v ustih, dodatki rozin in ruma poživijo duha, vonju, ki pridiši iz pečice, pa se je še težje upreti.